Behind the blog


Wonen & wonen. Okee, die kennen we. Maar de persoon erachter? Nou, ik ben Lieke. Ik ben momenteel 17 jaar oud en ben in het bezit van mijn veterstrik-, zwem- en HAVO diploma. Na de HAVO heb ik besloten om te gaan studeren aan het Cibap in Zwolle, waar ik nu in het eerste jaar zit. Hiernaast en naast het bloggen speel ik ook nog eens saxofoon, ben ik verslaafd geworden aan Instagram en vind ik het erg leuk om met fotografie bezig te zijn.

Het begon allemaal toen ik geboren werd. Ik praatte, nouja eerst vooral brabbelde, aan een stuk door. Wat  ik nu eigenlijk nog steeds doe. Ook heb ik gewoon werkelijk te veel ideeën. Zo begon ik, toen ik ongeveer 10 was, met het maken van kleine accessoires. Als ik terugdenkt stelt dit eigenlijk niet zo veel voor, maar er is altijd een begin. Dit maken van kleine accessoires groeide uit tot het opknappen van meubels. Dit ging van kastjes verven, tot het compleet opnieuw bekleden van stoelen en zo nog een heel eind door. Ook besloot ik in deze tijd dat ik interieurarchitect/stylist wou worden.

Toen ik 14 jaar was begon ik met bloggen. Ik liet hier ongeveer één keer per week de dingen zien die ik zoal deed. Maar natuurlijk, dit vond ik niet genoeg. Ik wou mensen inspireren. En dat ging ik doen door middel van een nieuw blog. Genaamd Wonen & Wonen.

Met Wonen & Wonen hoop ik dus mensen te kunnen inspireren. Dit door het laten zien van interieurs, DIYs en andere dingen die ik leuk vind. Zoals lijstjes, producten en dingen die ik verder in mijn leven doe, zoals het (her-) inrichten van mijn kamer en andere ruimtes in huis.

Ik probeer zo vaak mogelijk een post online te zetten. En ga proberen dit nog vaker te doen. Al is dit wel een lastige opgave aangezien ik druk ben met mijn studie en met het behalen van mijn rijbewijs. Andere doelen? Uuhm, heel makkelijk. Blijven bloggen met net zo veel plezier als nu !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...